Akcijos
Paruoštas naudojimui miltelių pavidalo želatina, puikiai tinkanti bavariškam kremui, panna cotta, pudingams ir putėsiams gaminti. Būtinas vaisių drebučiams, guminiams saldainiams ir zefyrams ruošti. Puiki alternatyva želatinos lakštams ir stiklui: miltelių konsistencija leidžia tiksliau dozuoti. Tirpsta nuo temperatūros apie 30 °C. Nepilkite želatinos į verdančius skysčius, kad ji neprarastų stingimo funkcijos. Praktiška atidaroma ir uždaroma šviežumą tausojanti pakuotė leidžia puikiai išsaugoti gaminį.
Sudedamosios dalys: Gyvulinė želatina. Jame gali būti pieno, riešutų, kiaušinių ir darinių pėdsakų.
Stiprumas: 170 ± 10 Bloom
Grynasis kiekis: 30gr.
Kilmės šalis: Italija
Laikymo sąlygos: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, nuo saulės spindulių ir šilumos šaltinių. Atidarytas produktas laikomas sandariai uždarytas iki nurodyto galiojimo laiko.
Žymės: Želatinos milteliai